Αιτήσεις ΑΣΕΠ

Αιτήσεις ΑΣΕΠ

Το μέγιστο ζητούμενο και αγαθο σε μια εποχή που η ανεργία καλπάζει και οι προοπτικές για μια θέση είναι τόσο περιορισμένες, είναι η εύρεση εργασίας. Δεν είναι τυχαίο ότι η επισκεψιμοτητα σχετικών site έχει τεράστια άνοδο. Εκατοντάδες χιλιάδες υποψήφιοι όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης και όλων των ειδικοτήτων είναι σε αναζήτηση μιας θέσης και σε αναμονή της αναγγελλίας προκηρύξεων από τον ανεξάρτητο φορέα (ΑΣΕΠ).

Η ανακοίνωση μιας προκήρυξης σηματοδοτεί και την έναρξη της διαδικασίας. Συλλογή δικαιολογητικών, επιλογή θέσεων, ανάλογα με τα προσόντα μας, ηλεκτρονική εγγραφή του υποψηφίου, ενημέρωση του μητρώου του επισυνάπτοντας σε κάθε καρτέλα, τα κατά περίπτωση απαιτούμενα δικαιολογητικά και το πιο ευαίσθητο κομμάτι της που είναι η ηλεκτρονική αίτηση.

Είναι μια διαδικασία που απαιτεί γνώση, ακρίβεια σε ότι δηλωθεί και σωστή ερμηνεία των προκηρύξεων και των παραρτημάτων τους. Η στατιστική αναφέρει ότι περίπου 20% των αιτήσεων που υποβάλλονται, θεωρούνται άκυρες, για λόγους που εύκολα θα μπορούσαν να αποφευχθούν.

Θεωρούμε κάθε προκήρυξη μοναδική και την αντιμετωπίζουμε σαν μια νέα πρόκληση. Την μελετάμε και επισημαίνουμε κάθε σημείο που θα μπορούσε, η λανθασμένη ερμηνεία του να προκαλέσει απώλεια μορίων ή ακόμη και την απόρριψη της αίτησης.

Η μακροχρόνια εμπειρία μας αλλά και η συνεχής παρακολούθηση και ενημέρωση κάθε νέων προγραμμάτων και αλλαγών στο τρόπο λειτουργίας του συστήματος και της διαδικασίας των εφαρμογών του ΑΣΕΠ, εξασφαλίζει την σωστή και υπεύθυνη συμπλήρωση των αιτήσεων και καθιστά την συμμετοχή του υποψηφίου ισχυρή και χωρίς τον κίνδυνο αποκλεισμού του.

Εμπιστευθείτε λοιπόν το ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΕΠ για τις αιτήσεις του ΑΣΕΠ και να είστε σίγουροι ότι θα δικαιωθείτε για την επιλογή σας.

Υπηρεσίες

Με την πολυετή εμπειρία μας πάνω σε θέματα που αφορούν την διεκπεραίωση των αιτήσεων ΑΣΕΠ σας παρέχουμε συμβουλές για την ορθή συμπλήρωση της αίτησης ή μπορούμε και ακόμη να αναλάβουμε την πλήρη μηχανογραφημένη συμπλήρωση της αίτησής σας και να σας την αποστείλουμε έτοιμη το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να την υπογράψετε και να την αποστείλετε στο ΑΣΕΠ.

Σημειώνεται ότι δεν είμαστε, ούτε έχουμε καμία σχέση με το ΑΣΕΠ, το ΑΣΕΠ είναι ο επίσημος δημόσιος φορέας για προκηρύξεις και αιτήσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας εύκολα και γρηγορά!

Γραφείο

Γρηγορίου Λαμπράκη 491, Τ.Κ. 18757
Κερατσίνι, Αττική
Σαχτούρη 94, Πειραιάς
Τηλέφωνο: 210 4514889

Στοιχεία Επικοινωνίας    Call Now Button